Plan Toys – Palomiehen varusteet

49,90 

Plan Toysin puinen leikkisetti kutsuu lapsen tutustumaan oikean palomiehen päivittäisiin työtehtäviin.

Varastossa

Kuvaus

Palomies taitaa olla yksi suosikkiammateista kun kysytään lapselta klassinen ”mikä sinusta tulee isona?” -kysymys.

Tämä leikkisetti kutsuu lapsen tutustumaan oikean palomiehen päivittäisiin työtehtäviin. Setti sisältää säädettävän orgaanisesta puuvillasta valmistetun kypärän ja liivin lisäksi kaiken mitä tarvitset tulipalon sammuttamiseen. Alkusammutuksen saa hoidettua jauhesammuttimella, mutta suurempi palo vaatii vesiletkua. Megafonin avulla alueen evakuoituminen käy ripeästi ja radiopuhelimella yhteydenpito on vaivatonta. Myös taskulampulle ja kirveelle voi olla tarvetta haastavissa olosuhteissa.

Ikäsuositus: 3+ vuotta

Koko: 0.5 x 37.0 x 41.0 cm

Paino: 0,43 kg

Valmistettu Thaimaassa


PlanToys on thaimaalainen yritys, joka innovatiivisesti ja vastuullisesti käyttää materiaalinaan kumipuuta, joka on lopettanut lateksin tuottamisen. Mallistosta löydät kestäviä, ekologisia ja opettavaisia puuleluja, jotka tukevat lapsesi eri kehitysvaiheita.

  • Kun kumipuuplantaasi ei enää tuota lateksia, se kaadetaan ja PlanToys hyödyntää kokonaisuudessaan tämän materiaalin.
  • Laadukas ja kestävä puuaines, PlanWood, valmistetaan jauhamalla kumipuu juuresta oksiin saakka. PlanWoodin tunnistat sen rakeisesta ulkonäöstä.
  • Jauhettu seos värjätään myrkyttömillä kasviväreillä tai vesipohjaisella musteella, minkä jälkeen se puristetaan muotilla kiinteäksi. Lopputuloksena on huippukestävä ja ekologinen PlanToys-tuote!
  • PlanToys käyttää myrkytöntä liimaa ja myrkytyksen sijaan puuaines on käsitelty lämmöllä epäpuhtauksien (esim. hyönteisten) poistamiseksi.
  • Tuotannosta ylijäävä puuaines hyödynnetään biomassageneraattorissa, joka tuottaa sähköä koko tehtaalle sekä paikallisille kylille.
  • PlanToys on C02-neutraali yritys. jokaisessa tuotepakkauksessa on merkitty hiilijalanjälkitarralla tuotannosta aiheutuva kasvihuonepäästöjen määrä.
  • Katalogeissa ja muissa printtimateriaaleissa on käytetty kierrätyspaperia ja ekologisuus on huomioitu myös pakkausmateriaaleissa.
  • Kaikki tuotteet käyvät läpi tiukan seulan ja ne täyttävät kansainväliset standardit (ASTM, EN71, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, SA 8000)

Lisää puuleluja löytyy tästä.