Myllymuksut – hoitoalusta, kirahvit

17,90 

Tämä Myllymuksujen vedenpitävä hoitoalusta sopii myös monikäyttöisyytensä ansiosta vaikka ulkoleikkien tai piknikin alustaksi!

Varastossa

Kuvaus

Myllymuksut hoitoalusta

Muksut on vedenpitävä hoitoalusta jonka toinen puoli on vedenpitävää polyuretaanilaminoitua (pul) kangasta ja toinen puoli pehmeää GOTS sertifioitua pehmeää velouria kauniilla kirahviprintillä:

Materiaali
∗ 100% polyuretaanilaminoitu polyester + 80% GOTS puuvilla  / 20% polyester
∗ Koko 46 x 75 cm
∗ Pesu 40-60°C

Alusta on loistava matkalla ja kotona, koska sitä voi säilyttää taiteltuna ja se mahtuu näppärästi hoitolaukkuun matkalle mukaan!
Alusta sopii loistavasti myös muuhun käyttöön, esimerkiksi ulkoleikkien tai piknikin alustaksi. Retkellä sen päällä on hyvä istua tai eväiden jälkeen pikkuihmisen ottaa pienet torkut.

Valmistaja: Myllymuksut Oy

Lisää lastentarvikkeita löytyy täältä: Sebwil Lastentarvikkeet


Myllymuksujen tarina alkoi vuonna 2004 ja heidän tavoitteena oli valmistaa laadukkaita kestovaippoja, työllistää suomalaisia vaatetusalan ammattilaisia sekä tuoda kestovaipat suuren yleisön tietoon. Myllymuksuja voidaankin hyvästä syystä kutsua suomalaisten kestovaippojen pioneeriksi. Vuonna 2006 tuotantoon otettiin myös toinen Myllymuksujen tunnetuimmista tuotteista: merinovillaneulos.

Nykyisin heidän tuotevalikoimansa on laajentunut kattamaan mm. erilaiset kestotuotteet lastenhoitoon ja kuukautisiin, aikuisten ja lasten vaatteet sekä asusteet ja erilaiset kankaat.