ManyMonths Summer MultiCap – kesälippis

21,95 

Many Monthsin kesälippistä voidaan käyttää joko tavallisena lippalakkina tai kookosnapeilla kiinnitettävän legioonalaisosan kanssa.

Toimitus: vastaanottajan kirjelaatikkoon

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

Many Monthsin kesälippiksessä on kaksi toimintoa; sitä voidaan käyttää tavallisena lippalakkina tai kookosnapeilla kiinnitettävän legioonalaisosan kanssa.
Etuosan lippa suojaa kirkkaalta auringonvalolta ja legioonalaisosa, joka on valmistettu joustavasta hamppu/luomupuuvillasta, on riittävän pitkä suojaamaan niskaa ja tarpeeksi leveä peittämään lapsen korvat.  Kesälippis istuu hyvin, on pehmeä ja miellyttävä jokapäiväisessä käytössä, lisäksi se on trendikäs ja kivan vintagehenkinen.
Lapset ovat erittäin herkkiä auringon UV-säteille, sillä heidän iho ei suojaa UV-säteilyltä samalla tavalla kuin aikuisten. Pienen lapsen iho on ohut ja sen omat suojamekanismit eivät ole vielä täysin kehittyneet, joten lapsesi suojaaminen auringolta on erityisen tärkeää.
Pienin koko sopii  muutaman viikon ikäiselle vauvalle ja suurin koko jopa monille äideillekin.
  • Materiaali: 55% hamppua / 45% luomupuuvillaa
  • Pese kesälippis 40 asteessa miedolla pesuaineella, joka ei sisällä valkaisuaineita. Rumpukuivausta ei suositella. Muotoillaan kosteana.

MANYMONTHS ECO HEMPIES
Babyidean ManyMonths-hampputuotteet ovat joko 100 % hamppua tai pehmeää hamppu/luomupuuvillasekoitetta. Hamppu on yksi ekologisimmista tekstiilimateriaaleista. Se on kestävää ja hengittävää, ja vain pehmenee ja paranee käytön ja pesujen myötä. Hampulla on myös luontaisia antibakteerisia ominaisuuksia.

Lue lisää Many Monthsin tuotteista tästä

Lisätiedot

Väri

Natural, Red Emperor / Loganberry, Scuba/Blue – Golden Oak, Silver Blue / Blue Harmony, Tangerine/Golden Oak

Koko

62-92/98 cm / 3 kk-2/2,5 v, 80 cm – M koko / 1v. – 7,5 v. (sopii jopa aikuisillekin)