Many Months Unique – kypärämyssy pitsinauhalla

25,95 

Many Months kypärämyssy UNiQUE-versiona kauniilla pitsinauhalla koristeltuna.

Väri: Sweet Apple
Koko:
Adventurer/Conqueror: 80-104/110 cm, 1-4,5/5 vuotta
Päänympärys: noin 53 cm
Mittasuositukset ovat suuntaa antavia ja istuvuus vaihtelee lapsen päänmuodon mukaan. Kypärämyssy kasvaa lapsen mukana!

Toimitus: vastaanottajan kirjelaatikkoon

 

Varastossa

Kuvaus

Elephant Hood kypärämyssy UNiQUE-versiona kauniilla pitsinauhalla koristeltuna.

Väri: Sweet Apple
Koko:
Adventurer/Conqueror: 80-104/110 cm, 1-4,5/5 vuotta
Päänympärys: noin 53 cm
Mittasuositukset ovat suuntaa antavia ja istuvuus vaihtelee lapsen päänmuodon mukaan. Kypärämyssy kasvaa lapsen mukana!

Kypärämyssyn klassinen ja simppeli malli näyttää hyvältä ja on helppo yhdistää muihin vaatteisiin. Se sopii käytettäväksi ympäri vuoden ja myssy kasvaa lapsesi mukana, joten samaa kypärämyssyä ehtii käyttää useamman kauden ajan.

Erityisen leikkauksen ja niskaan ommellun kuminauhan ansiosta se pysyy aina napakasti paikoillaan. Niskan kuminauha on peitetty kokonaan villaneuloksella, joten se ei pääse hiertämään lapsen herkkää ihoa.

Reilun pituinen kauluriosa suojaa tehokkaasti niskaa, rintaa ja yläselkää. Erillistä kaulahuivia tai kauluria ei siis välttämättä tarvita. Pitkä rintakappale on kätevä erityisesti kuolaavilla vauvoilla, sillä se suojaa vaatteita kastumiselta. Kasvojen aukko istuu hyvin ja estää tuulen pääsemistä lapsen korviin. Sileästi päätä myöten asettuva malli on joustava ja saumat ovat litteät, joten kypärämyssy on mukava myös nukkuessa.
Myssyssä ei ole hihnoja tai kiinnittimiä jotka voisivat tarttua kiinni muihin vaatteisiin!

Kypärämyssy on loistava sellaisenaan lauhalla kelillä ja sopii kerrospukeutumiseen, kun on todella kylmä ja pakkasta. Se sopii myös muiden pipojen ja kypärien, kuten pyöräily- ja laskettelukypärän alle. Many Monthsin kypärämyssy on täydellinen valinta kantavalle, ulkoilevalle ja urheilevalle perheelle.

  • Valmistuttaja: Babyidea Oy, suunniteltu Suomessa
  • Valmistusmaa: Kiina: Natural Woollies -tuotteet on valmistettu GOTS-sertifioidulla yhteistyökumppanilla reiluissa työoloissa ja ekologisia arvoja kunnioittaen.
  • Materiaali: ribbineulos 100% merinovillaa. Merinovilla on mulesing-vapaata ja sillä on Öko-tex 100 sertifikaatti.
  • Pesuohje: Konepestävä, hienopesu 30 astetta. Babyidea suosittee villatuotteille ensisijaisesti tuuletusta pesun sijaan. Villavaatteita ei tarvitse pestä jokaisen käytön jälkeen. Pesu villalle soveltuvalla hienopesuaineella. Ei valkaisua, ei rumpukuivausta.

 

Villavaatteet sopivat kaikkiin vuodenaikoihin. Villa on ainutlaatuinen materiaali, joka mukautuu kehon vaihtuvaan lämpötilaan pitäen sen mahdollisimman tasaisena. Koska villa on luonnollisesti antibakteerinen, villavaatteita ei tarvitse pestä kovin usein; pelkkä tuuletus riittää hyvin. Varsin käytännöllistä lapsiperheissä!