Many Months ECO Hempies Puppy UNIQUE – kypärämyssy

15,95 

ManyMonths ECO Hempies UNIQUE kypärämyssy pikku korvilla.
Kypärämyssy on täydellinen valinta kantavalle, ulkoilevalle ja urheilevalle perheelle!

Varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

ManyMonths ECO Hempies UNIQUE kypärämyssy pikku korvilla.
Kypärämyssy on täydellinen valinta kantavalle, ulkoilevalle ja urheilevalle perheelle!

Väri: Nectarine
Koko:
Explorer: 68-80/86 cm, 6-12/18 kuukautta
Many Months vaatteet on mitoitettu pohjoismaisten ja suomalaisten mittataulukoiden mukaisesti. Valitse lapsen vaatekoko hänen pituutensa mukaan. Koon ikäsuositus on viitteellinen, koska lapsi kasvaa ja kehittyy omaan yksilölliseen tahtiinsa.
Päänympärys
: noin 44-46 cm
Mittasuositukset ovat suuntaa antavia ja istuvuus vaihtelee lapsen päänmuodon mukaan. Kypärämyssy kasvaa lapsen mukana!

Kypärämyssyn klassinen ja simppeli malli näyttää hyvältä ja on helppo yhdistää muihin vaatteisiin. Se sopii käytettäväksi ympäri vuoden ja myssy kasvaa lapsesi mukana, joten samaa kypärämyssyä ehtii käyttää useamman kauden ajan.

Erityisen leikkauksen ja niskaan ommellun kuminauhan ansiosta se pysyy aina napakasti paikoillaan. Niskan kuminauha on peitetty kokonaan, joten se ei pääse hiertämään lapsen herkkää ihoa.

Reilun pituinen kauluriosa suojaa tehokkaasti niskaa, rintaa ja yläselkää. Erillistä kaulahuivia tai kauluria ei siis välttämättä tarvita. Pitkä rintakappale on kätevä erityisesti kuolaavilla vauvoilla, sillä se suojaa vaatteita kastumiselta. Kasvojen aukko istuu hyvin ja estää tuulen pääsemistä lapsen korviin.

  • Valmistuttaja: Babyidea Oy, suunniteltu Suomessa
  • Materiaali: 55 % hamppua ja 45 % luomupuuvillaa
  • Pesuohje: Konepestävä, hienopesu 30 astetta. Ei valkaisua, ei rumpukuivausta.

Babyidean ManyMonths-hampputuotteet ovat joko 100 % hamppua tai pehmeää hamppu/luomupuuvillasekoitetta. Hamppu on yksi ekologisimmista tekstiilimateriaaleista. Se on kestävää ja hengittävää, ja vain pehmenee ja paranee käytön ja pesujen myötä. Hamppukankaalla on luonnollinen UV-suoja ja se on myös luonnollisesti antibakteerista. ManyMonths-tuotteet on suunniteltu kasvamaan lapsen mukana. Tämä on otettu huomioon vaatteen mallissa ja mittasuhteissa. Kaikki ManyMonths-hamppukankaat on esipesty kahteen kertaan ja värjätty turvallisilla Öko-Tex -sertifioiduilla väriaineilla.