Ki ET LA Woam aurinkolasit, 2-4 v.

19,95 

Ki ET LA :n trendikkäät ja ympäristöystävälliset aurinkolasit ovat suunniteltu vastaamaan lasten tarpeita.

Poista

Kuvaus

Ki ET LA :n kevyet ja pehmoiset WOAM aurinkolasit 2 – 4 vuotialle

Ki ET LA :n trendikkäät ja ympäristöystävälliset aurinkolasit ovat suunniteltu vastaamaan lasten tarpeita. Ki ET LA Woam aurinkolasien kevyt ja pehmeä materiaali on miellyttävän tuntuinen kasvoilla ja suojaa lapsen silmiä UV-säteilyltä. Näissä WOAM aurinkolaseissa yhdistyvät herkulliset värit, taipuisat sangat ja klassinen pyöreä muoto. Mukana myös irroitettava ja säädettävä hihna jolla lasit pysyvät päässä myös leikkiessä.

Ki ET LA on turvallisuuden edelläkävijä

  • Värit: oranssi ja sininen
  • Saranoitu polykarbonaattikehys
  • Kategoria 3 (= kunnollinen suoja, joka toimii päivittäisessä käytössä merellä, rannalla ja ulkomailla) linssit joissa UVA ja UVB-suoja
  • Kestävät linssit ja kehykset
  • Kevyt ja pehmeä kehys saa lapsen käyttämään aurinkolaseja
  • Mukana tulevan hihnan avulla aurinkolasit eivät huku leikkiessä
  • Ei pieniä irtoavia osia, jotka voisivat päätyä lapsosen suuhun

Ympäristöystävällinen valinta

  • 100 % kierrätettävät kehykset

Lasten silmät ovat erittäin herkät auringon UV-säteilyn haittavaikutuksille ja hei – silmät pitäisi suojata auringolta jo nyt!
⠀⠀
Lasten silmän linssi suodattaa vähemmän UV-säteilyä kuin aikuisten koska verkkokalvon keskeisille alueille pääsee runsaasti haitallista valoa. Tämä liiallinen altistuminen UV-säteilylle voi aiheuttaa silmään erilaisia vaivoja ja jopa muutoksia verkkokalvoille.

WHO:n mukaan jopa 80 % koko elämän aikaisesta UV-altistuksesta tapahtuu ennen 18 ikävuotta, joten aurinkolasit kannattaa ottaa käyttöön jo vauvaiässä!

Lue myös: Miksi lasten silmien suojaaminen auringolta on niin tärkeää?


Ki ET LA on lasten tuotteisiin erikoistunut tuotemerkki. Kolme ranskalaista 27-vuotiasta ystävystä perusti sen lokakuussa vuonna 2010 tarkoituksenaan tarjota trendikkäitä ja vanhempien korkeimmatkin odotukset täyttäviä tuotteita.

Ki ET LAn sudenkorentokukka-tunnus otettiin virallisesti käyttöön maaliskuussa 2011, jolloin sekä kotimaassa Ranskassa että muualla maailmassa lanseerattiin merkin ensimmäinen tuote: lasten uudenlaiset täyden suojan aurinkolasit.

Lue lisää Ki ET LA :n aurinkolaseista heidän kotisivuiltaan!

Lisätiedot

Väri

Woam Blue, Woam Orange