Ki ET LA Crazy Zag aurinkolasit 9-12 vuotiaille

35,00 

Pyöreät Rozz aurinkolasit muistuttavat aikuisten ikonisia laseja ja aurinkolasien kategoria 3 linssit antavat 100% UV-suojan.

Varastossa

Kuvaus

9-12 -vuotiaille sopivat CRAZYG-ZAG SUN  -aurinkolasit

Lapsen silmät ovat erityisen herkät UV-säteilylle, joten ne on tärkeä suojata niin kesän helteissä kuin talven kimmeltävien hankien loisteessakin. Lasit ovat tuikitärkeät myös kantoliinassa matkaavalle vauvalle.

Pyöreät Rozz aurinkolasit muistuttavat aikuisten ikonisia laseja, mutta ovat Ki ET LA:n tapaan kevyet, mukavat ja varastettu vahvoilla extra-flex sangoilla. Laseja on saatavilla pink värisenä.
Aurinkolasien kategoria 3 linssit antavat 100% UV-suojan.

Materiaali:
* Kehykset ovat valmistettu pehmeästä ja kevyestä muovista.
* Sangat ovat joustavia, eivätkä myöskään paina tai purista inhottavasti.
* Laseissa on polykarbonaatista valmistetut linssit, jotka tarjoavat paremman UV-suojan kuin tavalliset, akryylista valmistetut linssit.

Lue myös: Miksi lasten silmien suojaaminen auringolta on niin tärkeää?


Ki ET LA on lasten tuotteisiin erikoistunut tuotemerkki. Kolme ranskalaista 27-vuotiasta ystävystä perusti sen lokakuussa vuonna 2010 tarkoituksenaan tarjota trendikkäitä ja vanhempien korkeimmatkin odotukset täyttäviä tuotteita.

Ki ET LAn sudenkorentokukka-tunnus otettiin virallisesti käyttöön maaliskuussa 2011, jolloin sekä kotimaassa Ranskassa että muualla maailmassa lanseerattiin merkin ensimmäinen tuote: lasten uudenlaiset täyden suojan aurinkolasit.

Ki ET LA :n kotisivuille