Ki ET LA aurinkolasit, 4-6 v.

37,94 39,44 

Pyöreät Rozz aurinkolasit muistuttavat aikuisten ikonisia laseja.

Aurinkolasien kategoria 3 linssit antavat 100% UV-suojan sekä suodattavat erilaisten näyttöjen, kuten tablettien tai älypuhelimien heijastamaa sinistä valoa.

Poista

Kuvaus

4-6 -vuotiaille sopivat CRAZYG-ZAG SUN  -aurinkolasit

Lapsen silmät ovat erityisen herkät UV-säteilylle, joten ne on tärkeä suojata niin kesän helteissä kuin talven kimmeltävien hankien loisteessakin. Lasit ovat tuikitärkeät myös kantoliinassa matkaavalle vauvalle.

Pyöreät Rozz aurinkolasit muistuttavat aikuisten ikonisia laseja, mutta ovat Ki ET LA:n tapaan kevyet, mukavat ja varastettu vahvoilla extra-flex zyg-zag sangoilla. Laseja on saatavilla kimaltavalla kehyksellä tai yksivärisenä. Aurinkolasien kategoria 3 linssit antavat 100% UV-suojan sekä suodattavat erilaisten näyttöjen, kuten tablettien tai älypuhelimien heijastamaa sinisestä valoa.

Materiaali:
* Kehykset ovat valmistettu pehmeästä ja kevyestä muovista.
* Sangat ovat joustavia, eivätkä myöskään paina tai purista inhottavasti.
* Laseissa on polykarbonaatista valmistetut linssit, jotka tarjoavat paremman UV-suojan kuin tavalliset, akryylista valmistetut linssit.


Lasten silmät ovat erittäin herkät auringon UV-säteilyn haittavaikutuksille:
⠀⠀
Lasten silmän linssi suodattaa vähemmän UV-säteilyä kuin aikuisten koska verkkokalvon keskeisille alueille pääsee runsaasti haitallista valoa. Tämä liiallinen altistuminen UV-säteilylle voi aiheuttaa silmään erilaisia vaivoja ja jopa muutoksia verkkokalvoille.

WHO:n mukaan jopa 80 % koko elämän aikaisesta UV-altistuksesta tapahtuu ennen 18 ikävuotta, joten aurinkolasit kannattaa ottaa käyttöön jo vauvaiässä!

Lue myös: Miksi lasten silmien suojaaminen auringolta on niin tärkeää?


Ki ET LA on lasten tuotteisiin erikoistunut tuotemerkki. Kolme ranskalaista 27-vuotiasta ystävystä perusti sen lokakuussa vuonna 2010 tarkoituksenaan tarjota trendikkäitä ja vanhempien korkeimmatkin odotukset täyttäviä tuotteita.

Ki ET LAn sudenkorentokukka-tunnus otettiin virallisesti käyttöön maaliskuussa 2011, jolloin sekä kotimaassa Ranskassa että muualla maailmassa lanseerattiin merkin ensimmäinen tuote: lasten uudenlaiset täyden suojan aurinkolasit.

Ki ET LA :n kotisivuille

Lisätiedot

Väri

keltainen, peacock sininen, Reflex Blue, Rozz Black, Rozz glitter, harmaa-grå, Red – punainen