Ki ET LA aurinkolasit, 2-4 v.

29,95 

Ki ET LA -aurinkolasit ovat uudenlaiset pienille lapsille varta vasten suunnitellut, testatut, kestävät ja taatusti toimivat aurinkolasit!

Hauskasti muotoiltuja Ki ET LA -laseja on useita eri värejä, joista voit valita mieluisimman 😎

Varastossa

Kuvaus

2-4 -vuotiaille sopivat Jokala -aurinkolasit

Lapsen silmät ovat erityisen herkät UV-säteilylle, joten ne on tärkeä suojata niin kesän helteissä kuin talven kimmeltävien hankien loisteessakin. Lasit ovat tuikitärkeät myös kantoliinassa matkaavalle vauvalle.

Lasit ovat korkeinta suojaluokkaa (luokka 4) eli ne antavat 100 % suojan auringon UV-säteilyä vastaan. Lasien muotoilu tekee niistä useita muita malleja suojaavammat; ne ovat riittävän korkeat ja siksi lapsen silmät ovat suojassa myös silloin, kun tämä katselee ylöspäin esimerkiksi rattaissa istuessaan.

Ki ET LA -aurinkolasien kehykset valmistetaan yhdestä osasta, ja käytetty materiaali on taipuisaa ja rikkoutumatonta, joten kehykset kestävät kovaakin käsittelyä. Ehjänä pysyvät aurinkolasit ovat turvalliset niin vauvan kuin taaperonkin käytössä. Kehyksissa käytetty materiaali on erittäin kevyttä, joten aurinkolasit tuntuvat miellyttäviltä pienen käyttäjän yllä!

Materiaali:
* Linssit valmistetaan polykarbonaatista, joka suojaa UV-sätelyltä paremmin kuin akryyli.
* Ki ET LA -aurinkolasit on valmistettu täysin kierrätettävistä materiaaleista.

Väri: Valkoinen

PS
Pakettiin kuuluu myös käytännöllinen irrotettava joustoremmi joka pitää lasit hyvin paikallaan!

Lue myös: Miksi lasten silmien suojaaminen auringolta on niin tärkeää?

Lue lisää Ki ET LA :n aurinkolaseista heidän kotisivuiltaan!