Hevea – Stellar Ball, koiralelu

17,95 

HEVEAn suloiset koiralelut on valmistettu 100% luonnonkumista, eivätkä sisällä PVC:tä, BPA:ta, ftalaatteja tai keinotekoisia väriaineita.
Nämä tuotteet ovat sekä ekologisia että turvallisia! ♥

Varastossa

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kuvaus

 ”Suunnittelimme Puppy malliston koska haluamme nelijalkaisille ystävillemme vain parasta.
Olemme valinneet parhaat ratkaisut niin tuotantoon kuin tuote- ja pakkausprosessihin.” 

-Hevea.com-

HEVEAn suloinen Stellar Ball koiralelu on valmistettu 100% luonnonkumista, joka ei sisällä PVC:tä, BPA:ta, ftalaatteja tai keinotekoisia väriaineita. Tämä luonnonkuminen koiralelu  on myrkytön, ekologinen ja turvallinen!

  • Väri: Marine Blue
  • Valmistettu Malesiassa

Hevean  Puppy-koiranlelu mallisto on kehitetty erityisesti pentukoirille sekä pienille että keskikokoisille koirille. Koiraleluissa käytetty luonnonkumi täyttää korkeimmat standardit niin laadussa kuin virheettömyydessäkin. Kaikki HEVEA:n koiralelut ovat kestävästi tuotettuja, muovittomia ja biohajoavia.


HEVEA on tanskalainen tuotemerkki, jonka vahvuutena on tuotekehitys ja vastuullinen tuotanto. Näiden lopputuloksena pystytään tarjoamaan ekologisia ja turvallisia luonnonkumituotteita.
Tiesitkö, että Hevea yritys on saanut nimensä latinankielisestä sanasta ’hevea’, joka tarkoittaa kumipuuta?

Luonnonmukaisuus on aina ollut se perusta, jolle yritystä on rakennettu: Tuttien, purulelujen ja kylpylelujen materiaalina käytetään 100% luonnonkumia, joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita. Täysi myrkyttömyys on näiden tuotteiden perusta!
Lisäksi koirasi turvallisuuden takaamiseksi jokaisen tuotteen käyttökelvollisuus tarkistetaan!

Pääset Hevean kotisivuille tästä