Hevea – Puppy Parade Pug, pikkukoiran purulelu

15,95 

Hevean Puppy Parade- tuotteet on valmistettu koko perheelle; materiaali ja muotoilu on kestävä niin lapsen leluksi kuin pikkukoiran puruleluksi!

PS! Loistava lahjaidea lapselle, lemmikille ja eläinrakkaille!

Varastossa

Kuvaus

Hevean Puppy Parade- tuotteet on valmistettu koko perheelle; materiaali ja muotoilu on kestävä niin lapsen leluksi kuin pikkukoiran puruleluksi!

Puppy Paraden pennut on suunniteltu erinomaisiksi lasten kylpyleluiksi ja rotuvalikoima tekee niistä myös suloisen keräilysarjan.
Koko: n. 9cm
Rotu: Mopsi

PS! Loistava lahjaidea lapselle, lemmikille ja eläinrakkaille!

Puppy Parade-luonnonkumileluissa käytetyt väriaineet ovat mineraalipohjaisia, joten voit olla varma, että ne ovat täysin myrkyttömiä ja turvallisia:

  • Valmistettu 100% luonnonkumista – uusiutuvasta kasvipohjaisesta materiaalista, joka on vastuullinen valinta ilmastonmuutosta vastaan. Luonnonkumi on täysin muoviton, vegaaninen ja myrkytön materiaali.
  • Pehmeä ja kestävä, niin pikkukoiran kuin lapsenkin leikeissä. Tuote ei pidä ääntä.
  • Ei reikiä, minkä vuoksi lelu on turvallinen eikä kerää sisäänsä epäpuhtauksia.
  • Erittäin hygieeninen ja helppo puhdistaa käytön jälkeen.
  • FDA:n hyväksymät ja mineraalipohjaiset väriaineet ovat myrkyttömiä ja turvallisia.
  • Käsinvalmistettu Marokossa – jokainen pentu on uniikki!
  • Kaunis ja ekologinen FSC® -sertifioitu pakkaus voidaan taitella koiranpennun kodiksi.

Katso meidän kypy- ja purulelu valikoimamme tästä

HEVEA on tanskalainen tuotemerkki, jonka vahvuutena on tuotekehitys ja vastuullinen tuotanto. Näiden lopputuloksena pystytään tarjoamaan ekologisia ja turvallisia luonnonkumituotteita.
Tiesitkö, että Hevea yritys on saanut nimensä latinankielisestä sanasta ’hevea’, joka tarkoittaa kumipuuta?

Luonnonmukaisuus on aina ollut se perusta, jolle yritystä on rakennettu: Tuttien, purulelujen ja kylpylelujen materiaalina käytetään 100% luonnonkumia, joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita. Täysi myrkyttömyys on näiden tuotteiden perusta!
Lisäksi lapsesi ja koirasi turvallisuuden takaamiseksi jokaisen tuotteen käyttökelvollisuus tarkistetaan ja valmistuserä on tuteissa olevien koodien avulla tunnistettavissa.

Pääset Hevean kotisivuille tästä