Hevea – koiran matkakuppi

13,95 

HEVEAn kasaan taitettava matkakuppi on suunnitteltu huolella sinun lemmikkiäsi varten ♥

Tämä käytännöllinen pientä tilaa vievä matkakuppi valmistettu luonnonkumista, joka on vahva, myrkytön ja kestävä luonnonmateriaali.

Varastossa

Kuvaus

 ”Suunnittelimme Puppy malliston koska haluamme nelijalkaisille ystävillemme vain parasta.
Olemme valinneet parhaat ratkaisut niin tuotantoon kuin tuote- ja pakkausprosessihin.” 

-Hevea.com-

HEVEAn kasaan taitettava matkakuppi on suunnitteltu huolella sinun lemmikkiäsi varten.  Tämä käytännöllinen pientä tilaa vievä matkakuppi on helppo  ottaa mukaan esimerkiksi reissuun tai pidemmälle ulkoilulle.

Kuppi on valmistettu luonnonkumista, joka on vahva, myrkytön ja kestävä luonnonmateriaali. Luonnonkumi ei sisällä PVC:tä, BPA:ta, ftalaatteja, raskasmetalleja tai keinotekoisia väriaineita, joten  tämä kuppi on sekä turvallinen että ekologinen valinta koirallesi.
———
Hevean matkakuppi sopii erinomaisesti pienille ja keskikokoisille koirille:
  • Koko: 300ml, halkaisija 12,5cm, korkeus avattuna 5,5cm
  • Väri: Old Rose
  • Valmistettu Malesiassa
  • Pakkaus FSC-sertifioitu

Hevean  Puppy-koiranlelu mallisto on kehitetty erityisesti pentukoirille sekä pienille että keskikokoisille koirille. Hevean Puppy-leluissa käytetty luonnonkumi täyttää korkeimmat standardit niin laadussa kuin virheettömyydessäkin. Kaikki HEVEA Puppy-koiranlelut ovat kestävästi tuotettuja, muovittomia ja biohajoavia.


HEVEA on tanskalainen tuotemerkki, jonka vahvuutena on tuotekehitys ja vastuullinen tuotanto. Näiden lopputuloksena pystytään tarjoamaan ekologisia ja turvallisia luonnonkumituotteita.
Tiesitkö, että Hevea yritys on saanut nimensä latinankielisestä sanasta ’hevea’, joka tarkoittaa kumipuuta?

Luonnonmukaisuus on aina ollut se perusta, jolle yritystä on rakennettu: Tuttien, purulelujen ja kylpylelujen materiaalina käytetään 100% luonnonkumia, joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja, PVC:tä tai väriaineita. Täysi myrkyttömyys on näiden tuotteiden perusta!
Lisäksi koirasi turvallisuuden takaamiseksi jokaisen tuotteen käyttökelvollisuus tarkistetaan!

Pääset Hevean kotisivuille tästä