eKoala – pinoamislelu eKaboom

29,90 

Kasaa kipot värikkääksi torniksi, käytä niitä vesi- tai hiekkaleikeissä tai käännä vaikka rumpusetiksi! Entä saatko kaikki osat sisäkkäin?

Varastossa

Kuvaus

eKaboom on monipuolinen lelu niin sisä- ja ulkoleikkeihin.  Värikkäät kipot voi pinota torniksi tai asetella sisäkkäin. Lisäksi niistä saa loistavat rummut! Tuotetta voi käyttää myös hiekkaleluna tai kylpyleikeissä.

Tämä monitoiminen lelu kehittää motoristen taitojen lisäksi myös hahmottamiskykyä.

  • Materiaali: 100% BIOmuovia, joka ei sisällä BPA:ta, ftalaatteja tai PVC:ta. Tuote on 100% biohajoava.
  • Valmistusmaa: Italia
  • Tuote on käsinpestävä.

eKoalan mallistosta löydät BIOmuoviset lelut sekä kasvipohjaisesta cashmeresta valmistetut harsot. Tuotemerkki on ihanteellinen vastuulliselle kuluttajalle joka haluaa jättää paremman maailman tuleville sukupolville ja tarjota samanaikaisesti lapselle turvallisen tuotteen.

eKoalan tuotteet valmistetaan käyttäen luonnonmukaisia raaka-aineita: tärkkelystä, selluloosaa ja kasviöljyjä. Vaikka tuote ensisilmäyksellä muistuttaa perinteistä muovia, on sen kemiallinen koostumus erilainen. BIOmuovinen tuote ei sisällä lainkaan melamiinia, ftalaatteja tai PVC:tä. Kasvipohjainen kestävä materiaali, BIOmuovi, on luonnonmukaisten raaka-aineidensa ansiosta 100% biohajoavaa. Koko eKoala-sarja on käynyt läpi tiukat laboratoriotestit, jotka takaavat täyden myrkyttömyyden ja todistavat sen olevan 100% turvallisia lapsillemme.

”We strongly believe in an eco-friendly future.”