eKoala – harsopaketti, 2 kpl (45×45 cm)

24,90 

eKoalan harsot on valmistettu pehmoisesta kasvipohjaisesta cashmeresta. Harsosettejä on saatavana kahdessa värissä: oranssi/violetti ja sininen/vihreä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

eKoalan harsot on valmistettu pehmoisesta kasvipohjaisesta cashmeresta.

Kasvipohjainen cashmere on ainutlaatuinen tekstiilikuitu, joka valmistetaan männyn puumassasta. Ympäristön suojelemiseksi raaka-aineeksi käytetään viljeltyjä puita ja  sadonkorjuu tavoittelee normaalia karsimista.

Kasvipohjaisen cashmeren erityinen molekyylirakenne tekee kuidusta pehmeän, kevyen ja erittäin imukykyisen. Tämä tuote muuttuu pehmeämmäksi pesussa!

eKoalan harsosettejä on saatavana kahdessa värissä: oranssi/violetti ja sininen/vihreä.

  • Materiaali: kasvipohjainen cashmere
  • Koko: 45cm x 45cm
  • Pesu 30-asteessa
  • Valmistusmaa: Italia

eKoalan mallistosta löydät BIOmuoviset lelut sekä kasvipohjaisesta cashmeresta valmistetut harsot. Tuotemerkki on ihanteellinen vastuulliselle kuluttajalle joka haluaa jättää paremman maailman tuleville sukupolville ja tarjota samanaikaisesti lapselle turvallisen tuotteen.

eKoalan tuotteet valmistetaan käyttäen luonnonmukaisia raaka-aineita: tärkkelystä, selluloosaa ja kasviöljyjä. Vaikka tuote ensisilmäyksellä muistuttaa perinteistä muovia, on sen kemiallinen koostumus erilainen. BIOmuovinen tuote ei sisällä lainkaan melamiinia, ftalaatteja tai PVC:tä. Kasvipohjainen kestävä materiaali, BIOmuovi, on luonnonmukaisten raaka-aineidensa ansiosta 100% biohajoavaa. Koko eKoala-sarja on käynyt läpi tiukat laboratoriotestit, jotka takaavat täyden myrkyttömyyden ja todistavat sen olevan 100% turvallisia lapsillemme.

”We strongly believe in an eco-friendly future.”

Lisätiedot

Väri

Harsosetti, sininen-vihreä, Harsosetti, violetti-oranssi